Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 31 maart 2014

Zelfvoorzienend huis

Droom jij ook van een volledig zelfvoorzienend huis? Zo'n huis waarin je eigenlijk die aansluiting van het energiebedrijf niet meer nodig hebt? Een huis waarin je helemaal eigen baas bent, helemaal je eigen thuisbaas!

Een zelfvoorzienend huis bestaat! 

In een zelfvoorzienend huis wek je elektriciteit op met behulp van zonnepanelen op het dak. Die elektriciteit gebruik je voor elektrische apparaten, de kookplaat en de verwarming van je huis. De zonneboiler warmt het water voor je op en passieve isolatie houdt de warmte binnen (en de kou buiten). In een zelfvoorzienend huis leef je van de zon en de wind.

Haal de zon in huis

Met ThermIQ haal je de zon in huis. Dit betekent dat de zon die op het dak schijnt de zonnepanelen activeert. Vervolgens wordt de zonnewarmte omgezet in elektriciteit. Deze elektriciteit is de brandstof van de infrarood verwarmingspanelen die binnenshuis de boel verwarmen. En als je dan in de kamer zit, ervaar je de warmte alsof de zon direct naar binnen schijnt. Super comfortabele warmte!

Zonnepanelen en infrarood verwarming


Zonnepanelen en infrarood verwarming vormen een perfecte combinatie. De één vangt de zon op, de ander straalt de zon uit. Een geweldig duo! Daarom werkt ThermIQ samen met Zonline. Een toegankelijke leverancier van zonnepanelen. Tegen een eerlijke prijs en met dezelfde filosofie als ThermIQ. Samen maken we uw huis een stapje meer zelfvoorzienend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten