Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 10 maart 2014

Woman, Go solar!

Het is interessant dat uit onderzoek blijkt dat vrouwen thuis de meeste beslissingen nemen. Of er in ieder geval de belangrijkste stem in hebben. Eigenlijk wisten we dat al, maar de uitslag van zo'n onderzoek bewijst het maar weer eens. Zonline heeft dit ook door en richt zich op internationale vrouwendag dan ook volledig op de dames. De Thuisbazinnen zeg maar.

Zonline

Wij kwamen in contact met Zonline en waren meteen laaiend enthousiast over hun manier van werken. Als zij denken aan zonnepanelen verkopen denken ze niet meteen aan ondernemerswinst, maar eerst aan winst voor de gebruiker. Goede service en een eerlijk advies, dat is winst voor de klant. En meer zonnepanelen in Nederland is winst voor het milieu. Kortom: Zonline en ThermIQ zitten volledig op 1 lijn. Want dit is precies zoals wij denken over onze verwarmingspanelen.

Onze aanbieding op Zonline

Wij werken samen met Zonline. Zij hebben een geweldige actie. Wij een geweldige aanbieding. Want als je nu kiest voor de zonnepanelen van Zonline, kun je de infraroodverwarming van ThermIQ er voor een schijntje bij bestellen. De actie 'Woman, go solar!' is speciaal voor internationale vrouwendag opgezet. Maar de actie geldt natuurlijk veel langer.

Hoe werkt het?

Vraag op Zonline om een iQuote, dat is een offerte voor zonnepanelen. Stap vervolgens binnen 2 maanden over op zonnestroom en kies een cadeau. Zonline biedt naast die van ThermIQ ook heel veel andere cadeaus en kortingen.

Wat krijg je?

Je krijgt een ThermIQ infraroodpaneel van 60x60 cm voor slechts €210,-. Normaal kost deze €570,-. Dat is dus een gigantische korting. En nog mooier is dat je dankzij de zonnestroom volledig zelfvoorzienend kunt zijn. Want de elektriciteit gebruik je meteen om je huis te verwarmen. Met die wetenschap wil je toch nooit meer aardgas verbranden in een CV installatie?!

Dus allemaal naar zonline en kies voor dat geweldige ThermIQ cadeau*.

*Niet alleen voor vrouwen, maar natuurlijk ook voor mannen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten