Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

dinsdag 4 maart 2014

Op Regiotour met Urgenda


Van 4 tot 7 maart 2014 gaat Urgenda op Regiotour in Zuid-Holland. ThermIQ tourt met ze mee. We zijn woensdag 5 maart bij 'Uit je eigen stad' in Rotterdam en op vrijdag 7 maart bij 'Zorgorganisatie Florence' in Den Haag.

Regiotour

Met de regiotour laat Urgenda zien dat duurzaamheid niet alleen hard nodig is, maar ook leuk en inspirerend. Ze bezoeken bestuurders, wethouders, ondernemers, bewoners en studenten. Hoe groot of klein ook, iedereen komt aan bod.

ThermIQ bij 'Uit je eigen stad'

Op 5 maart om 18:00 uur bezoekt de Regiotour stadsboerderij 'Uit je eigen stad'. Hier proeven ze het eten van de toekomst, eten uit korte ketens. Er vindt een debat plaats 'hoe kunnen we meer met regionale voedselketens werken?' En Energiek Leiden vertelt over hoe zij woningen verduurzamen. ThermIQ is aanwezig met de bekende ThermIQ-bank.

ThermIQ bij 'Zorgorganisatie Florence'

Op 7 maart om 11:15 uur bezoekt de Regiotour een sorghums in Den Haag. De hele winter (21 december tot 21 maart) zijn 16 zorghuizen door heel Nederland de strijd met elkaar aangegaan om zoveel mogelijk energie te besparen. Een grote besparing ligt bij het verwarmen van de huizen. ThermIQ geeft daarom een uitgebreide uitleg hoe comfortabel infrarood verwarmingspanelen voor de bewoners van zorghuizen kunnen zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten