Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 8 april 2013

5 redenen voor infrarood verwarming

Infraroodverwarming heeft de toekomst. Daar zijn we over uit. Maar wat zijn voor jou als consument redenen om thuis infraroodverwarming te installeren? We sommen zomaar eens 5 erg goede redenen op.

Infrarood verwarming is gezond, goed voor milieu en de portemonnee, comfortabel en gemakkelijk. Nog niet overtuigd? Lees dan verder...


#1 Gezond

Waan je even op wintersport. Of op de eerste zonnige dag in de lente. De zon voelt heerlijk aan op je huid. Hij is nog niet heel krachtig, maar geeft wel al veel warmte. Die zonnestralen... die zijn zo gezond dat je er meteen energie van krijgt. Je spieren en gewrichten worden weer soepel en je huid begint te glanzen van gezondheid.

Stel je dan nu eens voor dat je die heerlijke infraroodstralen dagelijks kunt ervaren. Heel de winter lang voel je je fijn en gezond. En dat gewoon met de veilige far-infrared technologie, waar infrarood verwarming gebruik van maakt.

#2 Milieu

Infraroodverwarming bestaat uit verwarmingspanelen, een sturing en een thermostaat  Het enige wat deze onderdelen nodig hebben is wat stroom. En dan niet zoveel als een elektrische kachel. Of zo'n heteluchtverwarming. Infraroodverwarming is erg zuinig en maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen.

Voor het beste resultaat wek je de energie zelf op, met bijvoorbeeld zonnepanelen. Zo ben je helemaal zelfvoorzienend en voor wat betreft de verwarming in huis, van niemand meer afhankelijk. Heerlijk toch!

#3 Besparen

Infraroodverwarming is energiezuinig. Dat betekent dus dat je niet zoveel stroom nodig hebt. En niet zoveel stroom kost ook niet zoveel geld. Dat geld steek je lekker in je eigen zak.

Oh ja, en voor de investering hoef je het ook niet te laten. Die heb je in no-time terugverdiend.

#4 Comfortabel

De belangrijkste reden voor infraroodverwarming staat in dit rijtje pas op nummer 4. Waarom? Omdat de telling volkomen willekeurig is. Het kwam zo uit. Maar goed, we gaan weer even terug naar de besneeuwde berg op de wintersport. Of naar dat terras op die eerste dag van de lente. Als je daar in de zon zit, dan is dat toch heel erg comfortabel?

Moet je je eens voorstellen dat je dat thuis kunt ervaren. Zonder dat je je jas aan moet houden omdat de temperatuur op die besneeuwde berg eigenlijk nog te laag is en zonder dat er een licht windje over het terras waait. Gewoon jij en de infraroodverwarming heel comfortabel op je eigen bank.

#5 Gemak

Gemak dient de mens. Dus laten we de verwarming van jouw huis niet moeilijker maken dan het is. De infraroodverwarming schakel je in en uit met je telefoon, tablet of de bediening aan de wand.

Wil je iets meer genieten van de warmte? Zet hem dan iets intensiever. Heerlijk! Vind je het te warm? Dan tik je hem op je tablet gewoon een standje lager. Oh ja, en op weg naar huis kun je de verwarming vast aanzetten door de sturing met je telefoon op afstand te bedienen. Is dat gemakkelijk of niet?Geen opmerkingen:

Een reactie posten