Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 23 april 2012

ThermIQ op Drei Länders Messe

Afgelopen weekend stonden wij in het Duitse Waldürn op de "Drei Länders Messe". Voorafgaand aan het beursweekend hielden we op vrijdag een lezing over de nieuwe manier van verwarmen. Verwarmen met infrarood dus.

Haal de zon naar binnen

Ons motto is 'haal de zon naar binnen'. Dit is precies wat we tijdens onze lezing hebben uitgelegd. Haal de zon naar binnen door te verwarmen met infraroodverwarming. De gezonde ver-infrarood-stralen van de zon die je de hele dag door energie en warmte geven.

De beursdagen

Tijdens de beursdagen was de aanloop naar ons stand geweldig. Of dit nu kwam door de uitgebreide lezing, of door de interessante eigenschappen van onze producten...

Huis verbouwen en infrarood verwarming aanleggen

Infrarood verwarming is eenvoudig aan te leggen. Daardoor is het erg geschikt voor renovatieprojecten. Kortom, iedereen die zijn huis verbouwt zou ook even moeten nadenken over infrarood verwarming. Dat doen ze in Duitsland nu al. Want veel bezoekers aan onze stand zaten midden in de verbouwing en wilden graag wat informatie over hun nieuwe comfortabele infrarood verwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten