Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 2 september 2013

Ambachtelijk en duurzaam

Onze infrarood verwarmingspanelen produceren we in onze eigen fabriek in Duitsland.

Niet op een lopende band, maar voornamelijk handmatig. Het produceren van onze hoge kwaliteit infraroodpanelen is namelijk ambachtelijk werk.
Kwaliteit door mensenhanden


De kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen zijn erg hoog. Daarom maken we onze producten ambachtelijk en testen we ieder paneel afzonderlijk, voordat het de fabriek verlaat. Op die manier kunnen we de kwaliteit die we beloven ook echt waarmaken.

Waar je dit aan doet denken? Waarschijnlijk aan Royce Rolls, die zijn kwaliteitsauto's nog altijd met de hand produceert.

Het uiterlijk


Eindelijk ben je verlost van de oude radiatoren in huis of op kantoor. Maar dan wil je natuurlijk wel dat aan het plafond een design verwarmingspaneel hangt. Met de panelen van ThermIQ kun je dan goed uit de voeten. De witte of zwarte glasplaat is omlijst met een aluminium strip. Alles past perfect in elkaar en de afwerking is van een hoog niveau. Afhankelijk van je inrichting kun je kiezen voor een glanzend of mat paneel. Altijd voorzien van een strakke lijst.

Duurzaam


De verwarmingspanelen van ThermIQ zijn in de fabriek in Duitsland uitvoerig getest. De levensduur is lang en het energieverbruik is blijvend laag. Hiermee is onze infrarood verwarming niet alleen duurzaam in de zin van 'slijtvast', maar ook in de zin van 'zuinig in gebruik'.

Zie je ze al hangen?


Zie je de infrarood panelen al hangen? In je huis, kantoor of praktijk? Een prachtig stuk design aan het plafond. En aan het eind van het jaar levert hij je ook nog eens een lage energierekening op. Praktijktesten hebben bewezen dat onze infraroodverwarming slechts een fractie verbruikt van wat een traditionele centrale verwarming nodig heeft.

Lees ook:   Geen opmerkingen:

Een reactie posten