Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

maandag 10 september 2012

Bent u al klaar voor de herfst?

De herfst staat voor de deur. Hoewel het de afgelopen zomer ook vaak herfstig leek, met veel regen en wind, bleven de temperaturen zomers. Vanaf deze week gaan dus ook de temperaturen omlaag. Tijd om ons weer met verwarming bezig te gaan houden. In ons geval de meest energiezuinige, duurzame en comfortabele verwarming die beschikbaar is. Namelijk infrarood verwarming.


Met infrarood verwarming de herfst in

Infrarood verwarming is het antwoord op steeds hogere gasprijzen. Iedere keer als de olie (en dus het gas) duurder wordt, wordt het interessanter om uw woning of kantoor te voorzien van infrarood verwarmingspanelen. Want infrarood verwarming werkt op elektriciteit. En niet zomaar elektriciteit... heel weinig elektriciteit.

Heeft u zonnepanelen?

Als u energie opwerkt met zonnepanelen (of op een andere manier), dan verwarmt u uw huis straks helemaal voordelig. U hoeft uw elektriciteit niet te verkopen aan uw energiebedrijf, maar u kunt het direct gebruiken om uw huis te verwarmen. Omdat infrarood verwarmingspanelen zo zuinig zijn, heeft u al snel voldoende stroom opgewekt om er warm bij te zitten.

Ja maar...

U leest dit artikel en vanzelf komen de "ja maar's" naar voren. En daar geven wij van ThermIQ, met onze jarenlange ervaring, graag antwoord op.

Ja maar, ik heb een oud huis

Infrarood verwarming is eenvoudig te installeren. Een perfecte oplossing voor een oud huis. De panelen hangt u aan het plafond. Dit kan eronder, maar u kunt ze ook in het plafond verwerken. Verder hoeft u er alleen maar een elektriciteitskabel en een aansturingskabel heen te trekken. Dat is natuurlijk zo gebeurd. En vanaf het moment dat alles hangt, kunt u met uw telefoon de panelen apart van elkaar bedienen.


Ja maar, ik wil geen panelen aan het plafond

Infraroodpanelen kunt u ook aan de wand hangen. Hoewel het rendement dan wel iets minder is. Echter altijd nog stukken beter dan traditionele centrale verwarming. U kunt er trouwens ook voor kiezen om een panel op een verrijdbare standaard te zetten. Dan zet u het paneel gewoon op de plek waar u het meest zit of waar het een koude plek in huis of op kantoor is. Denk maar eens aan de receptionist(e) op kantoor die vaak op een koude plek in de hal zit.

Ja maar, ik heb al CV

Met een enkel infrarood verwarmingspaneel, bijvoorbeeld op een verrijdbare standaard, kunt u gewoon de infrarood verwarming van ThermIQ eens uitproberen. U gebruikt het dan naast uw bestaande CV. Door het paneel altijd bij u in de buurt te zetten, kan de CV best een paar graadjes lager. Wat al een enorme besparing oplevert.

Ja maar, ...

Heeft u ook een "ja maar"? We beantwoorden hem graag. Plaats uw "ja maar" hieronder in de reactie of neem direct contact op met ThermIQ voor een persoonlijk advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten