Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

donderdag 14 juni 2012

Een verademing voor Astmapatiënten

Een woon of werkomgeving waarin je longen minder kans krijgen geïrriteerd te raken.

Een gezonde omgeving met schone lucht, waar de hoeveelheid dwarrelend stof wordt beperkt is nu voor iedereen binnen handbereik.


Een verademing

Veel zorginstellingen werken al met infraroodverwarming. Omdat gewone CV-verwarming de lucht verwarmt en laat circuleren, en zo voor veel ronddwarrelend stof zorgen. Daar kun je niet tegenop schoonmaken. Infraroodverwarming verwarmt niet direct de lucht, waardoor de lucht niet gaat circuleren. Een verademing voor astmapatiënten.

Hoe werkt het?

Infraroodverwarming straalt ver-infrarood uit. Dit is hetzelfde veilige infrarood waarmee de zon ook de aarde verwarmt. Het ver-infrarood straalt direct op de vloer, de meubelen en de mensen en dieren. Hierdoor is het in huis of op kantoor prettig warm en comfortabel. De lucht wordt geleidelijk ook warmer, door de warmte die de vloer, meubelen, etc. weer terugstralen.

Geen droge lucht, geen ronddwarrelend stof

Het resultaat van infraroodverwarming is een comfortabele warmte, zonder dat de lucht droog wordt, de lucht circuleert en de lucht stof verplaatst.

Meer informatie

Wil je meer informatie over infrarood verwarming? En hoe dit verwarmingssysteem ook jou leven een stuk comfortabeler kan maken? Neem dan direct contact op met ThermIQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten