Over ThermIQ

ThermIQ is fabrikant van intelligente verwarmingssystemen op basis van infraroodverwarming.

dinsdag 8 november 2011

De een heeft het warm... en de ander koud

Terwijl de ene collega het koud heeft, zegt de ander dat hij graag het raam open zet. Even wat frisse lucht, roept hij. Vooral binnen kantoren en kantoortuinen zijn de warmtewensen vaak erg divers. Zo divers dat er niet tegenop te stoken of te luchten is.

Wat een gedoe!
Tja, wat een gedoe! Dat kun je wel zeggen. Want terwijl in veel kantoren wordt geklaagd over de temperatuur is de oplossing zo eenvoudig. Haal gewoon de zon naar binnen. En dan niet 1 zon, maar voor iedere medewerker een eigen zon. Het kan!

Iedereen zijn eigen zon?

Jazeker! En we leggen het graag even uit.
  1. Met infraroodverwarming kun je 'in de zone' verwarmen. Je kunt dus microklimaten creĆ«ren binnen 1 ruimte.
  2. Infraroodverwarming verwarmt de persoon en de objecten (bureau, stoel, kast). Het verwarmt dus niet de lucht, waardoor het helemaal niet erg is als verderop een raam openstaat.
  3. De infraroodverwarming van ThermIQ kun je zelfs persoonlijk bedienen. Gewoon via de pc. Zo kan iedereen zijn eigen warmte instellen en hem in de loop van de dag aanpassen.
Zo heeft dus ieder bureau een eigen verwarmingspaneel dat apart kan worden bediend door de persoon die er gebruik van maakt. Dat is toch geweldig!

Nooit meer zeuren over warm en koud

Nooit meer zal iemand binnen het kantoor zeuren over te warm of te koud. Iedereen kan immers zelf zijn eigen klimaat regelen. En dat levert nogal wat voordelen.
  • Comfortabele werkomgeving
  • Hogere productiviteit
  • Tevreden werknemers
  • En dus een tevreden management of directie
Wil je meer weten? www.thermiq.nl/zakelijk/kantoren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten